Neem contact op
Homegrassgroup
Tel: +31 (0) 412 614429
1000 tekens resterend

Kunstgras met valdemping: Veilig spelen en sporten

Safety Grass van Home Grass biedt de unieke mogelijkheid om de brug te slaan tussen veiligheid en plezier. Voor de veiligheid van mens en dier biedt Safety Grass de oplossing middels gecertificeerde constructies, welke voldoen aan de strenge eisen op het gebied van veilig spelen (conform de norm NEN-EN 1177:2008).

Safety Grass wordt voornamelijk toegepast als ondergrond voor speelobjecten, zowel binnen als buiten. Safety Grass heeft een naadloze ondergrond die de hoogst mogelijke bescherming biedt tegen een onverwachte val. De val wordt optimaal gedempt, zodat een kind na een val weer veilig verder kan spelen. Safety Grass heeft kunstgrassystemen ontwikkeld voor kritische valhoogtes tot en met 3,00 meter, welke zorgen voor een comfortabele en natuurlijke uitstraling. Klik hier voor de certificaten.
Safety Grass is gemaakt uit gerecyclede materialen en heeft een uitstekende drainerende werking. Safety Grass is ideaal voor openbare ruimten, scholen en recreatieterreinen en is geschikt voor iedere denkbare toepassing.

valdemping1 valdemping2 valdemping3

  

Playgrass

 

 

Playgrass heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Bezand (25 kg / m²) product voor velerlei speeltoepassingen. Dit kunstgras is ideaal voor schoolpleinen, openbare ruimten en is geschikt voor iedere denkbare oplossing. Naast de kleur groen is dit product ook verkrijgbaar in de kleuren: wit, zwart, rood, geel en blauw.

vinkjeMateriaal: grasvezel polyethyleen
vinkjeGarenkwaliteit: lood en cadmiumvrij, milieuvriendelijk!
vinkjeGrasvezel hoogte : 24 mm
vinkjeSteken per 10 cm: 20 steken
vinkjeGewicht : 2.062 gram per m²
vinkjeKleuren: groen, wit, zwart, rood, geel en blauw
playgrass   playgrass rokbox 
Playgrass bezand met 25 kg per m2 en met de safetyplaten (C18, C35, C45, C70 en C90) kunnen de volgende valhoogtes worden gecreëerd:
- Valhoogte : 1,10 meter
- Valhoogte : 1,80 meter
- Valhoogte : 2,10 meter
- Valhoogte : 2,70 meter
- Valhoogte : 3,00 meter
    Safetymat 1