logohomegrass

20-07-2017: Geopend tijdens bouwvakvakantie

 

Ook tijdens de bouwvakvakantie is HomeGrass Group geopend.  

Wij zijn op werkdagen geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur.  Tevens zijn wij ook op de zaterdagen geopend van 10.00 uur tot 15.00 uur.

 

Met vriendelijke groet,

Team HomeGrass Group

 

logohomegrass

22-05-2017: Gesloten i.v.m. Hemelvaartsdag

Graag willen wij u op de hoogte stellen dat wij in verband met Hemelvaartsdag gesloten zijn op donderdag 25 mei.  

Vrijdag 26 mei zijn wij weer geopend vanaf 08.00 uur tot 17.00 uur. Tevens zijn wij ook op de zaterdagen geopend van 10.00 uur tot 15.00 uur.

Met vriendelijke groet,

Team HomeGrass Group

 

koningsdag gesloten

21-04-2017: Gesloten i.v.m. Koningsdag

Graag willen wij u op de hoogte stellen dat wij in verband met Koningsdag gesloten zijn op donderdag 27 april.  

Vrijdag 28 april zijn wij weer geopend vanaf 08.00 uur tot 17.00 uur. Tevens zijn wij ook op de zaterdagen geopend van 10.00 uur tot 15.00 uur.

 

Met vriendelijke groet,

Team HomeGrass Group

 

 

IMG-20161207-WA0000

19-01-2017: Kunstgras project op een galerij te Arnhem

 

Nog even een korte terugblik op 2016 die wij heel graag met u wilde delen. Een mooi project op de galerij van een appartementencomplex in Arnhem. De TrendyGrass Remix donkerbruin geeft de galerij een warm en stijlvol ontvangst. Tevens heeft kunstgras als voordeel dat het een goede antislipwerking heeft. De antislipplanken die in deze galerij lagen werden in de winter toch behoorlijk glad, waardoor onveilige situaties konden ontstaan. Door het plaatsen van het kunstgras zijn de galerijen nu veilig, uitnodigend en hebben een eigentijdse look.

Onze collectie Trendygrass nodigt uit om op opvallende wijze toe te passen en een trendy kunstzinnige sfeer te creëren. In onze Trendygrass collectie is er voor ieder wat wils en mogelijk. Via deze link kan onze gehele collectie worden bekeken en inspiratie op gedaan worden.

 

Voor nog meer inspiratie en mogelijkheden verwijzen wij u graag door naar onze portfolio op de website.

 

 

Logo de Groene Sector-01

13-01-2017: De Groene Sector Vakbeurs te Hardenberg

 

Graag willen wij via deze weg iedereen bedanken die onze stand hebben bezocht op de Groene Sector Vakbeurs te Hardenberg. Wij hebben een leuke en inspirerende beurs gehad met fijne en productieve gesprekken.Team HomeGrass Group

 

gesloten kerst

19-12-2016: Gesloten i.v.m. feestdagen

Graag willen wij u op de hoogte stellen dat wij in verband met de feestdagen van 23 december tot en met 1 januari gesloten zijn.

Vanaf maandag 2 januari zijn wij gewoon weer geopend en hopen u in het nieuwe jaar te mogen verwelkomen!

Via deze weg wensen wij iedereen alvast hele fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2017!

Met vriendelijke groet,

Team HomeGrass Group

HGGkerst

 

image-2016-10-19

19-10-2016: Zembla uitzending SBR-rubbergranulaat

Wellicht heeft u ook de uitzending gezien op woensdag 5 oktober waarin Zembla aandacht besteedde aan mogelijke gezondheidsrisico’s omtrent spelen op voetbalvelden van kunstgras met SBR-rubbergranulaat als infill medium.

Door een verkeerde uiting van de media met ‘kankerverwekkend’ kunstgras kan menig persoon denken die zicht niet verder in het onderwerp verdiept dat het kunstgras gezondheidsrisico’s zou kunnen veroorzaken. Google op ‘kunstgras’ en de schade aan het imago van kunstgras is duidelijk te lezen. Echter wordt het belangrijkste aspect niet verwoord; Deze gehele kwestie gaat nl. over de infill van de kunstgrassportvelden en niet over kunstgras zelf!

De infill van deze kunstgrasvelden zijn gerecyclede rubberkorrels oftewel SBR-rubber granulaat (fijngemalen rubber). Dit wordt veelal gemaakt van oude rubberproducten, te denken aan versnipperde autobanden. Ook producten als rubbertegels en rubberen vloerbekledingen worden hiervan gemaakt.

HomeGrass Group heeft geen enkele intentie om zicht in deze discussie te mengen. Wij willen alleen graag duidelijk verwoorden dat deze verkeerde media interpretatie, geheel onterecht, grote schade heeft voor het imago van kunstgras. HomeGrass Group verkoopt enkel producten van topkwaliteit. Het kunstgras voldoet aan de Europese norm en is 100% lood en cadmiumvrij.

De discussie die nu heerst betreft een rubberen infill product waar HomeGrass Group geen gebruik van maakt. HomeGrass Group maakt enkel gebruik van kwartszand als infill voor hun kunstgras. Zowel voor het landscaping kunstgras en het kunstgras met valdemping voor sport en spelen. 

 

 

IMG 5980

17-10-2016: Dag van de Openbare Ruimte 2016

 

In september hebben wij weer met veel enthousiasme deelgenomen aan de beurs "Dag van de Openbare Ruimte''. Op de nieuwe locatie in Utrecht is er een recordaantal aan bezoekers ontvangen. Het recordaantal van 5.800 bezoekers is een strijging van bijna 14% ten opzichte van de editie in 2015. De volgende editie is al gepland en u bent op 27 en 28 september 2017 weer van harte welkom in de Jaarbeurs te Utrecht.

Wij hebben deze editie als zeer positief ervaren en hebben weer veel inspirerende en waardevolle gesprekken gevoerd. Wij willen dan ook iedereen bedanken die de tijd heeft genomen onze stand te bezoeken.

 

Mocht u ons gemist hebben, dan nodigen wij u graag uit op de volgende beurzen:

 

- Recreatie Vakbeurs Hardenberg op 8 t/m 10 november 2016 in de evenementenhal te Hardenberg.

- De Groene Sector Vakbeurs op 10 t/m 12 januari 2017 in de evenementenhal te Hardenberg.

 

 

HGG Logo

27-09-2016: Exposant Dag van de Openbare Ruimte 2016

Vandaag en morgen zijn wij weer aanwezig op de Dag van de Openbare ruimte in de jaarbeurs te Utrecht. Kom ook onze stand bezoeken wij bespreken graag alle mogelijkheden!! U kunt ons vinden op standnummer 2.3.15!!

Klik hier om de website van de Dag van de Openbare Ruimte te bezoeken en te registreren voor gratis entree. 

Klik hier voor onze uitnodigingskaart!

Wij hopen u vandaag of morgen te mogen verwelkomen op onze stand!

Team HomeGrass Group

download 1

 

image-2016-08-18

17-08-2016: Brand gecertificeerd kunstgras: Flame!

Bij HomeGrass Group staat de klantbehoefte centraal en wordt altijd gezocht naar de meest passende oplossing. Om aan deze vraag te kunnen voldoen blijven wij innoveren en vooruitdenken. Afgelopen jaar zijn wij bezig geweest met het ontwikkelen van kunstgras voor indoor projecten met een brandcertificering. Het streven was om een mooi indoor kunstgras te ontwikkelen met een brandcertificering zonder te bezanden. Gecertificeerd volgens de strenge eisen op het gebied van brandcertificering (conform de norm NEN-EN 13501-1).

Met trots presenteren wij ons nieuwste product: Flame!. Brand gecertificeerd kunstgras voor indoor toepassingen en projecten waarbij het bezanden niet meer is vereist. Flame is uniek in haar soort en heeft vanwege de speciale garens een brandvertragende werking C-klasse (Cfl-S1).

Zieonderstaande testgegevens van de Universiteit van Gent:

Classification according to EN 13501-1 (2007 + A1 : 2008)             Icoon C-fl

Classification

 EN ISO 11925-2
(Ignition time = 15 s)

EN ISO 9239-1
(test period = 30 min)

 
C fl

Fs?150 mm in 20 s

Critical flux ? 4.5 kW/m2

Additional classification smoke development

Smoke development ? 750 %.min

S1

 

 

b83e722e-8674-42d2-9cd6-1a7ab24cac6a

15-07-2016: Kunstgras in de openbare ruimte! 

 

Een spoedklus met een resultaat dat we u niet willen onthouden! Bij deze een inspiratiemomentje voor een mooie afwerking met kunstgras in een openbare ruimte. 

Neem een kijkje in ons portfolio voor meer projecten, tuinen en inspiratie!

 

 

 

 

 

HGG Logo

23-06-2016: Robert van Mierlo gaat nieuwe uitdaging aan! 

Zoals de meeste wel hebben vernomen gaat onze gewaardeerde collega Robert van Mierlo ons verlaten. Robert wil graag ook via deze weg zijn dank uiten:

Beste relatie,

Na een aantal mooie jaren bij HomeGrass Group ga ik een nieuwe uitdaging aan. Dit betekent dat ik ga stoppen met werken bij dit energieke bedrijf. Want een energie hebben we erin gestopt, maar zeker ook gekregen. De afgelopen jaren hebben we de organisatie HomeGrass Group verder kunnen professionaliseren en zijn er mooie resultaten behaald.

Dit was zeker niet gelukt zonder de input en het vertrouwen dat we van onze klanten, leverancier en partners hebben gehad. Voor deze input, maar zeker ook voor het vertrouwen dat jullie in ons hebben gehad, wil ik jullie graag persoonlijk en oprecht bedanken! Het was voor mij een genoegen om boeiende contacten te hebben en mooie projecten te realiseren.

Met veel energie ga ik vanaf 1 augustus starten als manager marketing bij Allin1Mediaservice in Weurt (Nijmegen).  Dit is een creatieve, flexibele en betrouwbare partner op het gebied van marketing en communicatie. Zo houden zij zich onder bezig met het managen en uitvoeren van cross-mediale marketingcommunicatie campagnes.

Nogmaals, bedankt voor het vertrouwen en de prettige samenwerking!

Groet Robert

 

 

Landal 4383 midgetgolfbaan

01-05-2016: HomeGrass Group start met de aanleg van 2 adventure golfbanen!

Na de aanleg van de adventure golbaan voor Landal Greenparks Heideheuvel is HomeGrass Group begonnen aan twee fantastisch nieuwe projecten. Landal Greenparks Warsberg en Landal Greenparks Hoog Vaals zijn nu aan de beurt voor de aanleg van geheel nieuwe adventure golfbanen. Deze geweldige projecten zijn van start gegaan en wij zullen binnenkort de eerste foto's publiceren. Zodat de aanleg van deze fantasctische projecten kan worden gevolgd. 

Beide adventure golfbanen zullen hun eigen specifieke kenmerken krijgen die samengaan met de omgeveing van deze Landal Greenparks. De ontwerpen zoals uitgetekend beloven een fantastisch eindresultaat op te leveren. 

De foto's van de gehele aanleg van de adventure golfbaan te Landal Greenparks Heideheuvel zijn nog steeds te bewonderen op onze website. Houdt de website in de gaten voor het verloop van deze fantastisch nieuwe projecten! 

 

DSC 4864v2

14-03-2016: HomeGrass Trendy Grass 

 HomeGrass Trendy Grass is onze collectie opvallende gekleurde kunstgrassen met een eigentijdse look. Een gezellige sfeer kan er gecreeerd worden door middel van deze kleurrijke kunstgrassen. In de tuin, op het terras of balkon onder de loungeset, tuinset of langs het zwembad. De mogelijkheden om deze sfeervolle karpetten te gebruiken zijn eindeloos en geven een verfrissende en sfeervolle look aan de tuin. Trendy Grass is niet alleen geschikt voor buiten, ook indoor kan het een oppepper geven aan het interieur.

Naast de Trendy Grass Original, Trendy Grass Wellness, Trendy Grass Remix en Trendy Grass Style hebben wij ook de Trendy Grass Teak! Niet alleen mooi voor op een cruiseship, maar ook indoor en outdoor zijn de mogelijkheden eindeloos.

 

Landal 4387 midgetgolfbaan

01-02-2016: Fotorapportage adventure golfbaan Landal Greenparks

 

De adventure golfbaan op Landal Greenparks Heideheuvel is gereed en wij zijn zeer trots! Via deze link kunt u de gehele fotorapportage bekijken in onze portfolio op deze website.

Voor de echte beleving raden wij u aan het geheel in het echt te bekijken en een poging te wagen!

Mocht u vragen hebben over dit project of onze producten neem dan contact op! 

 

 

Logo de Groene Sector-01

05-01-2016: Exposant De Groene Sector Vakbeurs

Als eerste willen wij u namens het team HomeGrass Group een heel gelukkig nieuwjaar wensen! Wij hopen u volgende week te mogen verwelkomen op onze stand en samen het nieuwe jaar goed te beginnen.

Op 12, 13 en 14 januari brengt De Groene Sector Vakbeurs Hardenberg de complete groenbranche bij elkaar in Hardenberg. De Groene Sector Vakbeurs verbindt groenproffessionals uit alle windstreken.

Dinsdag: 12 januari 2016 van 13:00 tot 21:00 uur

Woensdag: 13 januari 2016 van 13.00 tot 21:00 uur

Donderdag: 14 januari 2016 van 13:00 tot 21:00 uur

U kunt ons vinden op standnummer 159! Bestel hier uw tickets en kom onze stand bezoeken! 

 

HGG_Kerst

18-12-2015: HomeGrass Group wens u prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!!

Graag willen wij u langs deze weg hele prettige feestdagen toewensen.

Op de drempel van het nieuwe jaar danken wij u voor het in ons gestelde vertrouwen en de goede en fijne samenwerking. Tevens wensen wij u een heel gelukkig nieuwjaar!

HomeGrass Group vindt het belangrijk om zeker in deze tijden de maatschappelijke betrokkenheid niet uit het oog te verliezen. Wij hebben er daarom dit jaar voor gekozen om een donatie te doen aan het goede doel. Dit jaar doneert HomeGrass Group aan ‘Het Vergeten Kind’.

Stichting ‘Het Vergeten Kind’ vindt dat kinderen in noodgedwongen opvangcentra dezelfde kansen verdienen als een kind dat thuis opgroeit en daarom zetten zij zich breed in om het welzijn van deze kinderen te verbeteren.

Meer weten over ‘Het Vergeten Kind’ of ook een donatie doen? Ga dan naar ‘Het Vergeten Kind’.

 

HGG_Kerst

07-12-2015: Aangepaste openingstijden i.v.m. feestdagen

Graag willen wij u alvast op de hoogte stellen dat wij in verband met de feestdagen van 24 december tot 3 januari gesloten zijn. Vanaf maandag 4 januari zijn wij gewoon weer geopend en hopen u in het nieuwe jaar te verwelkomen.

 

home-grass-3

26-11-2015: HomeGrass Group, kunstgras met een grote K

Vol enthousiasme begint Robert van Mierlo te vertellen over zijn werk voor de HomeGrass Group. Met zijn achtergrond in commerciële economie, master marketing op de Universiteit Tilburg en trouw lid van Triple O kan het haast niet anders dan dat HomeGrass Group erg blij is dat Robert als vertegenwoordiger van hun bedrijf!

HomeGrass Group is een pionier op het gebied van kunstgras. Met ruim 20 jaar ervaring kennen ze alle ins en outs van het produceren, leveren en leggen van kunstgras. Ze gaan geen enkele uitdaging uit de weg, ''want voor elk probleem is er een oplossing'' aldus Robert. HomeGrass Group levert altijd op tijd. Robert: '' Dat klinkt misschien als een open deur, maar is helaas in onze branche niet altijd vanzelfsprekend.'' Omdat HomeGrass Group als partners samen wil werken met hun klanten zijn ze altijd bereikbaar en gaan ze verder voor hun klanten dan bedrijven die alleen een opdrachtgever - opdrachtnemer relatie ambiëren. Lees meer...

 

12239932 972046506223284 2316609066708518331 n

23-11-2015: Update aanleg adventure golfbaan!!

 

Het terrein van de adventure golfbaan voor Landal Greenparks begint vorm te krijgen. Tevens gaat onze unieke looping vandaag op transport om gemonteerd te worden. De looping is 1,50 meter hoog en zal de adventure golfbaan een unieke uitstraling gaan geven. De foto's van de voortgang staan op onze facebookpagina!

 

gor

20-11-2015: Exposant Welcome te Gorinchem

Volgende week maandag, dinsdag en woensdag zijn wij exposant op Welcome te Gorinchem.

Welcome is een vernieuwde opzet en vervangt de 10 jaar oude Horeca & Food Inspiration en de Recreatie Vakbeurs in Evenementenhal Gorinchem. Maak 23, 24 en 25 november een stap in de wereld van hospitality tijdens Welcome!

Maandag: 23 november 2015 van 13:00 tot 21:00 uur
Dinsdag: 24 november 2015 van 13.00 tot 21:00 uur
Woensdag: 25 november 2015 van 11:00 tot 18:00 uur
 
Wij hopen u te mogen verwelkomen op onze stand! U kunt ons vinden op standnummer 151. 
Bestel hier uw tickets en kom onze stand bezoeken!

 

RECREAVAKmailbanner2015

17-11-2015: Exposant Recreavak Goes

Onze collega's zijn vandaag weer hard aan het werk om onze stand op te bouwen in de Zeelandhallen te Goes. Aankomende woensdag en donderdag is het weer tijd voor de Recreavak Goes!

Woensdag: 18 november 2015 van 13:00 tot 21:00 uur
Donderdag: 19 november 2015 van 13.00 tot 21:00 uur

Recreavak is dé vakbeurs voor ontwerp, aanleg, bouw, inrichting en onderhoud van recreatie-, sportaccomodaties, vakantieparken, watersportcentra, wellness-  en zorgcentra, attractieparken, seizoenhoreca en gemeentelijke openbare voorzieningen.

Bestel hier uw tickets en kom onze stand bezoeken!

 

12240386 967660396661895 660790298709254803 o

16-11-2015: Mooi trapveldje gerealiseerd in de gemeente Oss

 

Afgelopen week hebben wij een mooi trapveldje mogen realiseren in onze eigen vestigingsplaats Oss.      

De Horzak is een nieuwbouwwijk aan de noordzijde van Oss. Precies op de rand van de stad en het natuurgebied Ossermeer kunnen de kinderen er in deze wijk vanaf nu sportief gezien er tegenaan. De foto's van dit mooie trapveldje zijn via deze link in onze portfolio te bekijken of op onze facebookpagina.

 

 

nieuwsbrief

11-11-2015: Nieuwe artikelen over HomeGrass Group op Fieldmanager

Afgelopen maand zijn er meerdere artikelen van HomeGrass Group geplaatst op Fieldmanager.

Fieldmanager is het belangrijkste Nederlandse vakblad voor sportveldonderhoud. In het blad en op de website staat de praktisch ingestelde vakman centraal. Verschillende onderwerpen met betrekking tot sportvelden komen aan bod en tevens ook de aanleg en onderhoud van kunstgrasvelden.

Klik op de onderstaande links om de artikelen te lezen:

HomeGrass Group bouwt uniek multifunctioneel kunstgras sportveld                                                                         

Speelservice.nl onderdeel HomeGrass Group

Tevens heeft HomeGrass Group ook een eigen maandelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze ervaringen, projecten en producten. Via deze link komt u op de juiste pagina om u aan te melden voor onze maandelijkse nieuwsbrief.  

 

4 4

09-11-2015: Update aanleg adventure golfbaan!!

 

Ook deze tweede week wordt er hard gewerkt door onze vakbekwame collega's om een mooie adventure golfbaan te realiseren. De oude grond en overige materialen zijn inmiddels verwijderd en aan de nieuwe fundering wordt gebouwd. Er zijn zelfs al vormen van banen te zien! Klik hier om meer foto's te bekijken op onze facebookpagina. 

 

3 3

02-11-2015: Start aanleg adventure golfbaan!!

 

Gisteren hebben wij de officiële aftrap gehad voor de bouw van een adventure golfbaan voor Landal Greenparks! Vol trots, uitdaging en enthousiasme bouwen wij de komende weken het terrein om tot een adventure golfbaan die de gasten zal bijblijven als blijvende vakantieherinnering!

Like onze facebookpagina en blijf op de hoogte van de voortgang van de adventure golfbaan!!

 

2 2

27-10-2015: Kunstgras rondom airtrampolines!

Kinderen die vaker buitenspelen zitten beter in hun vel, eten en slapen beter. Niks leukers dan springen op een airtrampoline of eraf rollen langs de zijkanten. De airtrampolines worden de laatste jaren steeds populairder. Alleen het grootste probleem is vaak de keuze van de grond eromheen....Kunstgras is de ideale oplossing!

Voordelen kunstgras om airtrampolines:

1. Zachte ondergrond

2. Geen zand of modder op de airtrampoline

3. Geschikt voor alle sport en spel

 4. Uitnodigende uitraling.

 

1 1

19-10-2015: Het is weer tijd om beurzen te bezoeken!!

Graag willen wij iedereen hartelijk bedanken die onze stand op de Dag van de Openbare Ruimte in Houten heeft bezocht. Wij hebben weer veel inspirerende en leuke gesprekken mogen voeren! Heeft u ons gemist of nog geen tijd gehad? Wees gerust, de komende tijd zijn wij nog te vinden op de volgende beurzen:

- 3 t/m 5 november: Recreatie vakbeurs Hardenberg

- 18 en 19 november: Recreatievak Goes

- 23 t/m 25 november: Recreatie vakbeurs Gorinchem

Wij hopen u te mogen verwelkomen op een van onze stands!

Team HomeGrass Group 

 

HGG Logo

30-09-2015: Exposant Dag van de Openbare Ruimte

Volgende week (7 en 8 oktober) zijn HomeGrass Group en Speelservice Nederland te vinden op de Dag van de Openbare Ruimte in Houten! Kom ook onze stand bezoeken wij bespreken graag alle mogelijkheden!! U kunt ons vinden in hal 4 met standnummer 4.053!

Klik hier voor meer informatie!

dor2015nlbeurslogo140px

 

zingo 1

21-09-2015: Speeltoestellen, straatmeubilair en sport!!

Speelservice onder HomeGrass Group biedt nu ook speeltoestellen, straatmeubilair en sportkooien aan. Het gehele assortiment is op onze website geplaatst en kunt u vinden onder Speelservice!! Speelservice kan in samenwerking met VrienDD de leukste en uitdagendste speeltoestellen aanbieden voor alle leeftijdscategorieën. Kinderen zullen verzot zijn op de verfrissende nieuw spelmogelijkheden! Het straatmeubilair is speciaal ontwikkeld om op te gaan in de openbare ruimte en ontspanning en sociale interactie te stimuleren. Deze voorzieningen zien er overal fantastisch uit: langs wandelpromenades, en op pleinen, in winkelcentra en bij de ingang van gebouwen. De sportapparatuur aangeboden door Speelservice zijn speciaal ontworpen voor kinderen, tieners en volwassenen die sporten zoals basketbal, voetbal en tafeltennis willen beoefenen. Mocht u een bepaald product niet in ons assortiment kunnen vinden, neem dan contact op met onze klantenservice.

Klik hier om rechtstreeks naar ons assortiment te gaan!!

 

bootcamp1

02-09-2015: It's time for bootcamp!!!

Bootcamp is de laatste trend op fitness gebied! Bootcamp is een oudoor workout dat steeds populairder wordt in Nederland. Steeds meer gemeenten plaatsen deze toestellen in de openbare ruimte om sporten te stimuleren. Kunstgras is de ideale ondergrond onder de bootcamp toestellen. In Nijmegen hebben we gekozen voor oranje kunstgras om het een fris en uitnodigend tintje te geven. Voor meer informatie over de toestellen en het kunstgras voor onder bootcamp toestellen neem contact op!

Voor foto’s van het project neem een kijkje in ons portfolio.

 

teak klein

31-07-2015: Teak kunstgras

Kunstgras is er in allerlei soorten en kleuren. Zo is er ook Teak kunstgras met een mooie, houten uitstraling. Ideaal voor bijvoorbeeld jachten of indoor toepassingen.

Een klant van HomeGrass Group heeft het Teak Kunstgras gebruikt voor het bovendek van een cruiseschip. Met dezelfde kleuren kunstgras heeft hij een schaakbord op het midden van het bovendek gecreerd! Het resultaat is verbluffend! De toekomstige passagiers zullen hier veel plezier aan beleven en genieten op dit luxe cruiseschip!

Voor mee informatie of impressies, check onze facebookpagina

 

6 8 resized

14-07-2015: Midgetgolfbaan met kunstgras

Tijdens de vakantie een potje midgetgolf op de camping of vakantiepark, iedereen heeft zich hier wel eens aan gewaagd. Een heel leuk, maar simpel bedacht spel dat voor uren van vermaak kan zorgen. Of tot een leuke competitieve strijd kan leiden met de familie of vrienden. Een van onze dealers heeft een prachtige midgetgolfbaan aangelegd op Strandpark de Zeeuwse kust in Renesse.

De TrendyGrass Wellness is een kunstgras in onze TrendyGrass collectie dat ideaal is voor midgetgolfbanen. Het is een laagpolig kunstgras met een luxe uitstraling en in meerdere leuke kleuren verkrijgbaar. Klik hier voor de kleurkaart.

Vraag naar onze mogelijkheden en expertise op het gebied van aanleg van midgetgolfbanen. Voor meer foto's van midgetgolfbanen en golf neem een kijkje in ons portfolio.

 

1

23-06-2015: Bezoek referentieproject in Zeeland

Vorige week hebben we een mooi referentieproject bezocht in het gezellige en zonnige Renesse. Tevens genoten van de gastvrijheid van de ondernemers! In de sportkooi is een non-infill kunstgras gebruikt, waardoor het spelplezier nog groter is en onderhoud minimaal is. Rondom de airtrampoline is kunstgras (met valdemping) gelegd, zodat het springen veiliger wordt en er geen kale zandplekken ontstaan rondom de trampoline. Voor meer informatie en foto’s van dit project klik op deze link.

 

curacao

09-06-2015: Opening multifunctioneel kunstgras speelveld!

Ook op Curaçao dragen dealers van HomeGrass Group bij aan het sport en speelplezier van kinderen. Onlangs heeft een van onze dealers op Curaçao voor een mooi project een multifunctioneel kunstgras speelveld aangelegd. Dit multifunctioneel speelveld werd afgelopen week feestelijk geopend door niemand minder dan Patrick Kluivert! Klik hier voor foto’s van deze feestelijke opening. Voor meer informatie over onze multifunctionele kunstgras speelvelden neem contact via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

eco-line

13-05-2015: ECO-line Kunstgras: Dé groenste oplossing

Kunstgras van de buurman zal nooit meer groener zijn! ECO-line biedt de beste ecologische oplossing in kunstgras in de markt. Het kunstgras uit de ECO-line is voor meer dan 80% geproduceerd uit gerecyclede materialen.

In nauwe samenwerking met de beste garen producenten hebben wij een nieuwe manier gevonden om een hoge kwaliteit kunstgras te produceren van voornamelijk gerecycled materiaal. 100 % gerecycled materiaal is niet mogelijk doordat er gebruik moet worden gemaakt van een klein percentage nieuw materiaal en grondstoffen voor het garanderen van de UV-bestendigheid.

Niet alleen is kunstgras uit de ECO-line duurzaam, maar heeft een sterke kunstgrasvezel met een C-shape. Het kunstgras blijft daardoor beter overeind staan bij intensief gebruik. Het kunstgras voelt zacht aan en is kind- en diervriendelijk. Het kunstgras uit de ECO-line is de groenste oplossing en door de meerdere kleuren groen heeft het kunstgras ook een zeer natuurlijke uitstraling.

Ondanks dat het kunstgras voor 80% uit gerecyclede materialen is geproduceerd, wordt er ook op dit kunstgras een garantie van 10 jaar gegeven.

ECO-line biedt de beste oplossing voor een onderhoudsvriendelijke en duurzame tuin!

 

nieuws

08-04-2015: Nieuwe producten en referenties!

Het mooie weer is in Nederland en het seizoen voor het leggen van kunstgras is in volle gang! Tevens vonden wij het tijd om onze website weer aan te pakken en zo fris en klaar de lente in te gaan. Neem een kijkje onder kunstgrasproducten en laat u verassen door onze nieuwe collectie en producten! Daarnaast gaat onze fotograaf er graag op uit om alle afgeronde projecten en tuinen op de gevoelige plaat vast te leggen. Met trots hebben wij deze referenties weer toegevoegd aan onze portfolio!

 

stand

05-01-2015: Bezoek onze stand tijdens De Groene Sector Hardenberg

Het staat ongetwijfeld al gearceerd in uw agenda: 13 tot en met 15 januari 2015. Evenementenhal Hardenberg staat dan in het teken van alles omtrent de groenbranche. Een vakbeurs vol met handige tips, frisse ideeën en nieuwe inspiratie voor komend jaar. Een ontmoetingsplatform voor bedrijven die zich professioneel bezighouden in de groenbranche.

“Ontdek de mogelijkheden voor de professional in de groenbranche”

Waar vindt u ons
Ook wij zijn met een stand aanwezig op deze vakbeurs waar wij u graag ontvangen! U kunt ons vinden op stand 151, hal 1. Vergeet u niet om u vooraf te registreren?

Heel graag tot ziens in Hardenberg!

  

winnaar

06-11-2014: HomeGrass Group award winnaar op de Recreatie Vakbeurs Hardenberg!

Drie dagen vol inspirerende gesprekken, nieuwe contacten, nieuwe ideeën en een fijne sfeer. Het HomeGrass Group team heeft de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg als geslaagd en zeer interessant ervaren. Voor een impressie van onze stand en de beurs bekijk onze facebook pagina via deze link.

Het hoogtepunt en grote verassing van de beurs was het winnen van de award voor de beste stand! Wij ervaren deze award als beloning en bevestiging van het harde werken van ons team en zijn er erg trots op!

 

beurs

03-11-2014: Bezoek ons de komende tijd op de beurs!

Wij van 17 t/m 19 november aanwezig op de Recreatie Vakbeurs in Gorinchem.
Graag verwelkomen wij u dan op onze stand met nummer 336.
Tijdens deze drie daagse beurs willen wij u graag laten kennis maken met ons kunstgras, sport en spel, totaaloplossingen, TrendyGrass en met u meedenken over elk denkbare toepassing.Ons team staat voor u klaar om al u vragen te beantwoorden! 

Mocht u niet in de gelegenheid zijn onze stand op de Recreatie Vakbeurs in Gorinchem te bezoeken, wij  ook aanwezig op de groene sector vakbeurs Hardenberg, 13 t/m 15 januari 2015!

Wij hopen u te verwelkomen op een van onze stands!
Team HomeGrass Group

 

Kennemer-Lyceum-1 09-10-2014: HomeGrass Group bouwt uniek multifunctioneel kunstgras sportveld

HomeGrass Group bouwde in samenwerking met VelopA-Omniplay een uniek sport- en speelveld van 3.000 vierkante meter. Het unieke aan dit sport- en speelveld is dat het geheel bestaat uit kunstgras en de mogelijkheid biedt om vele sporten tegelijkertijd te beoefenen, zowel in de zomer als in de winter. Het veld wordt omringd door een atletiekbaan en in de ring kunnen voetbal, hockey, basketbal, volleybal, tennis en alle mogelijke andere sporten worden beoefend. Het sport-en speelveld is makkelijk in onderhoud, heeft een strakke uitstraling en is ingericht voor optimaal sportgebruik!

 

kunstgras spelen2 1-131-1024-680-100 16-09-2014: Nieuwe foto's van referentieprojecten!

HomeGrass Group kan elke oplossing bieden op het gebied van kunstgras. Om een beeld hiervan te krijgen nodigen wij u van harte uit ons portfolio te bekijken. Met trots hebben wij ons portfolio samengesteld met foto’s van referentieprojecten. De nieuwste generatie kunstgras van HomeGrass Group is niet meer van een natuurlijke grasmat te onderscheiden en is op elk gebied inzetbaar. Wij hopen dat u door middel van ons portfolio een goed beeld krijgt van alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wij denken graag met u mee en u kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

IMG 5015 12-06-2014: HomeGrass Groupt werkt mee aan Warsteiner Night Golf Event

In opdracht van en in samenwerking met Contain.R (www.containr.org) heeft HomeGrass Group putting greens geleverd en geïnstalleerd voor het Night Golf Event van Warsteiner. Warsteiner organiseerde dit bijzondere evenement in aanloop naar het KLM Open dat dit jaar wordt georganiseerd van 11 tot 14 september. Aan het evenement deden vele bekende Nederlanders mee. Het evenement was zeer geslaagd en de organisatie was zeer tevreden over de geboden oplossingen en support van HomeGrass Group. Voor meer informatie http://warsteiner.nl/alles/nightgolfchallenge/ .

 

logo1 Nieuwe website HomeGrass Group.nl online!

Met trots presenteren wij de vernieuwde website van HomeGrass Group! Door middel van een frisse en heldere look en veel impressies willen wij een juist beeld geven van de eindeloze mogelijkheden die HomeGrass Group kan bieden met kunstgras. HomeGrass Group biedt altijd een passende en klantgerichte oplossing. HomeGrass Group heeft het allemaal en kan naast het leveren van alle soorten kunstgras tevens voorzien in het juiste, eerlijke advies, onderhoud, reparatie en installatie van iedere denkbare kunstgras toepassing. Voor meer informatie of het juiste advies kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

 

 

19-12-2016: Gesloten i.v.m. feestdagen

Graag willen wij u op de hoogte stellen dat wij in verband met de feestdagen van 23 december tot en met 1 januari gesloten zijn.

Vanaf maandag 2 januari zijn wij gewoon weer geopend en hopen u in het nieuwe jaar te mogen verwelkomen!

Via deze weg wensen wij iedereen alvast hele fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2017!

Met vriendelijke groet,

Team HomeGrass Group

HGGkerst