HomeGrass Group: De totaalleverancier voor alles op het gebied van kunstgras!

HomeGrass Group levert kunstgras voor elke denkbare toepassing. Kunstgras is een duurzaam product dat steeds vaker gebruikt wordt om een groen element toe te voegen aan een tuin of project. De nieuwste generatie kunstgras van HomeGrass Group is niet meer van een natuurlijke grasmat te onderscheiden, maar het verschil is duidelijk merkbaar in onderhoud en uitstraling. HomeGrass Group heeft ruim 15 jaar ervaring in kunstgras en is dé partner in kunstgras en staat voor kwaliteit, klantgerichte service en persoonlijk contact.

Kwaliteit
HomeGrass Group verkoopt enkel producten van topkwaliteit. Het kunstgras voldoet aan de Europese norm en is 100% lood en cadmiumvrij. Daarnaast heeft het garen een Diamant-, S-, C- of W-Shape, waardoor het gras nog sterker is.

Klantgerichte service
HomeGrass Group is een onafhankelijke en betrouwbare partner voor haar klanten. Naast de levering van de beste kwaliteiten kunstgras, kunnen zij rekenen op intensieve begeleiding en advisering rondom de aanleg van kunstgras. Doeltreffende marketing en e-commerce activiteiten dragen bij aan een hogere omzet. HomeGrass Group heeft hiervoor de expertise in huis en onderscheidt zich door het bieden van unieke verkoopondersteuning aan klanten.

Persoonlijk contact
HomeGrass Group streeft ernaar om persoonlijke en plezierige relaties op te bouwen met haar partners. De klantbehoefte staat centraal en er wordt altijd gezocht naar de meest passende oplossing.

HomeGrass Group is dé partner voor:

  •  Natuurlijk kunstgras voor tuinen, speel- en sport projecten.
  •  Kunstgras met gecertificeerde valdemping.
  •  Gekleurd kunstgras.
  •  Totaaloplossingen, advies, installatie, onderhoud en reparatie.

Met HomeGrass Group kiest u voor een organisatie:

  •  die goed en eerlijk adviseert;
  •  die flexibel is en met u meedenkt;
  •  die werkt met uitsluitend kwalitatief, hoogwaardige producten.

logo GroenerGrassspeelservice           Logo PW TopPartner